Elfogadóhely – kereső

Az elfogadóhely keresés indításához elég egyet magadni, illetve kitölteni az alábbi keresőmezők közül:
Név: Kifejezés keresése a cégnevekben. (pl. “Agip”, “Pátria”, “Ulpius”)
elfogadóhelyTelepülés vagy kerület: Település nevévek keresése a cégek címében (pl. “Debrecen”, “nyír”), vagy Budapesten kerület keresés (pl. “09”, “16”), a kerületet mindig két számjeggyel kell megadni.
Tevékenység: Kifejezés keresése a cégek által megadott tevékenység-leírásokban. (pl. “autó, “cipő”, “varrás”)
Tevékenység: A keresés szűkítése a megadott tevékenység kategóriára.
Régió: A keresés szűkítése a megadott magyarországi régióra.


Találati lista
A találati listában – helyhiány miatt – nem jelenítünk meg minden elérhető adatot, csak a cég nevét, a tevékenységi kategóriát, a régiót, a cég címét, és kiemelve a cég által felkínált kedvezmény mértékét.

Részletes céginformációhoz a cég nevére, illetve a kedvezmény mértékére kattintva juthat.

Az EDC Elfogadó Partnerei a hatósági áras termékeikre (autópálya-matrica, dohányáru, gyógyszer, menetjegy, mobilegyenleg feltöltés, ill. feltöltőkártya, propán-bután gáz, újság, gépjármű műszaki vizsga stb.) a kedvezményeket NEM tudják érvényesíteni.
Az EDC Elfogadó Partnerei az akciós termékeikre az alapkedvezménynek csak a FELÉT kötelesek biztosítani. (Azaz pl. 15% esetén csak 7,5%-ot.)
Az iCC
Egy márkajelzés, amely garantálja a környezet-tudatosságot mind a termékek, mind a szolgáltatások, mind pedig a magánfelhasználók körében. Az iCC egy generáció akik felülkerekednek a klímaváltozáson! New Generation - International Carbon Cycle. Az iCC 100% karbonsemleges termékek és szolgáltatások megmutatják a valódi változást.
mount
Az EDC
Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere. Mára 1.100.000-nél több EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1073 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. Ez megyénként több mint 40.000, Budapesten közel 400.000 kártyatulajdonos vásárlóerejét biztosítja Elfogadó Partnereink számára.
edclogo
sales-discount_6
Amikor vásárolsz, kérdezd csak meg: elfogadják az iCC - EDC logós kártyát?
QR-co2neutralcard.hu
Ingyenes Karbon Lábnyom Kalkulátor - iCC CO2NeutralCard
HungaryRomaniaGermanEnglish