iCC-EDC regionális katalógusok

Klikkelj az általad igényelt régióban szereplő kedvezményadók regionális katalógusban történő megjelenítéséhez.

Az EDC Elfogadó Partnerei a hatósági áras termékeikre (autópálya-matrica, dohányáru, gyógyszer, menetjegy, mobilegyenleg feltöltés, ill. feltöltőkártya, propán-bután gáz, újság stb.) a kedvezményeket NEM tudják érvényesíteni.
Az EDC Elfogadó Partnerei az akciós termékeikre az alapkedvezménynek csak a FELÉT kötelesek biztosítani. (Azaz pl. 15% esetén csak 7,5%-ot.)
Az iCC
Egy márkajelzés, amely garantálja a környezet-tudatosságot mind a termékek, mind a szolgáltatások, mind pedig a magánfelhasználók körében. Az iCC egy generáció akik felülkerekednek a klímaváltozáson! New Generation - International Carbon Cycle. Az iCC 100% karbonsemleges termékek és szolgáltatások megmutatják a valódi változást.
mount
Az EDC
Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere. Mára 1.100.000-nél több EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1073 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. Ez megyénként több mint 40.000, Budapesten közel 400.000 kártyatulajdonos vásárlóerejét biztosítja Elfogadó Partnereink számára.
edclogo
sales-discount_6
Amikor vásárolsz, kérdezd csak meg: elfogadják az iCC - EDC logós kártyát?
QR-co2neutralcard.hu
Ingyenes Karbon Lábnyom Kalkulátor - iCC CO2NeutralCard
HungaryRomaniaGermanEnglish