Tanácsadóknak

sales-discount_5Válj az iCC – CO2 Neutral kártya Tanácsadó terjesztőjévé, és kezd el velünk a munkát még ma! Legyél akár környezetvédő vagy profitorientált üzletember, ügynök vagy kereskedő, vállalkozó vagy magánszemély, egy költséghatékony és egyszerű lehetőséget biztosítunk  számodra a jövedelemszerzésre ebben a környezetvédelmi marketing programban!

Köszönjük, hogy érdeklődsz az iCC Neutral Card Tanácsadói státusza iránt!

Ez az üzlet 13 éves múltra tekint vissza és most a környezetvédelmi marketing programunkkal kiegészítve, együtt és sokkal intenzívebben növekszik tovább. Célunk, hogy több tízezer kedvezményadó és több millió kártyatulajdonos tapasztalja meg, hogy a környezetvédelmet támogatva, ugyanakkor a ráfordítás többszörösét megtakarítva juthat anyagi előnyökhöz. Így a környezetvédelem hasznokat, megtakarításokat hoz számukra.

Attól leszel sikeres, ha az alábbi lépéseket követed:

  1. Ismerd meg támogatási programunkat és az iCC Neutral Card-ot, olvasd el a honlapot!
  2. Válassz egy Fehér/Gold kártyát, támogatásod által megszerzed a jogosultságot az ajánlásra!
  3. Ha van bármilyen terméked, vagy szolgáltatásod, vedd igénybe a kártyához járó bevételnövelő lehetőséget, regisztrálj kedvezményadó partnernek!
  4. Jelentkezz egy Tanácsadói oktatásra, ismerd meg a kártyarendszer titkait, azt hogy mitől működik! Az oktatás díjmentes!
  5. Vesd be magad azokon a helyeken, ahol vásárolni szoktál, ajánld fel a zöld-marketing költséghatékony eszközét, az iCC neutral kártyát, hívd meg barátaidat is!
  6. Realizálj bevételt tevékenységedből!
  7. Ismerd fel, hogy hasznos tagja vagy a globális felmelegedés ellen küzdő csoportnak.
  8. Érezd, hogy egyszerre teszel jót a környezettel, magaddal és családoddal, a kereskedőkkel és a vásárlókkal!
sales-discount_3 *
Indulj el még ma! Kártyaigénylésedet már regisztrált tanácsadóinkon keresztül valósíthatod meg! Ha nincs ismerősöd, jelezd ezt nekünk és megkeressük rendszerünkben a hozzád legközelebbi tanácsadót!

.

Az iCC
Egy márkajelzés, amely garantálja a környezet-tudatosságot mind a termékek, mind a szolgáltatások, mind pedig a magánfelhasználók körében. Az iCC egy generáció akik felülkerekednek a klímaváltozáson! New Generation – International Carbon Cycle. Az iCC 100% karbonsemleges termékek és szolgáltatások megmutatják a valódi változást.

mount

A BERCODE
Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere. Mára 1.100.000-nél több EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1073 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. Ez megyénként több mint 40.000, Budapesten közel 400.000 kártyatulajdonos vásárlóerejét biztosítja Elfogadó Partnereink számára.

edclogo

sales-discount_6

Amikor vásárolsz, kérdezd csak meg:
elfogadják az iCC – BERCODE logós kártyát?
QR-co2neutralcard.hu

Ingyenes Karbon Lábnyom Kalkulátor - iCC CO2NeutralCard

EnglishGermanRomaniaHungary