Előnyök

Védd a környezetet, élvezd az előnyöket!

Gondoltad volna, hogy Magyarországon minden ember tevékenységei révén egy év alatt 5,6 tonna CO2-t bocsájt ki a légtérbe? Ez a mennyiség többszöröse annak a mennyiségnek, amely megengedhető lenne a föld élhetőségének fenntarthatósága szempontjából!

Tudtad, hogy mindez összefügg a személyes életkörülményeink alakulásával itt és most? Tudományosan megállapított tény, hogy a globális felmelegedést egyértelműen az emberi tevékenység okozza a kibocsájtásaival.

Eszedbe jutott már, hogy léteznek olyan környezetbarát technológiák, melyek segítségével a világ környezeti állapota megváltoztatható? A megújuló energiaforrások kiapadhatatlanok, és általuk a világ energiaszükséglete biztosítható.

image_windmill
Szélerőművek, napfarmok, vízierőművek építésével úgy vagyunk képesek energiához jutni, hogy közben nem szennyezzük a környezetet és rontjuk életkörülményeinket, a levegő tisztaságát.
.
.

Szeretnéd megismerni azt a bárki számára elérhető lehetőséget, ami hozzásegíti a világot a zöldenergiák elterjedéséhez, és közben számodra is pénzügyi előnyökkel járhat?

Olvass tovább!

step-image-box_bgVásárlással gazdagodj!

Használd az iCC – CO2 neutral kedvezmény kártyát, és vásárolj olyan termékértékesítőknél és szolgáltatásnyújtóknál, akik maguk is tettek környezetünk védelmében, továbbá kedvezményekkel segítik a vevőket abban, hogy személyes támogatást nyújtsanak a zöld szektor építéséhez. Legyél zöld magad is, támogasd a megújulókat!

Fordítsd ki a világot a sarkaiból

sales-discount_4Ezzel a tetteddel példát mutatsz az emberek számára, és nem csak saját környezettudatosságod indul fejlődésnek, de másokban is elindíthatsz valamit. Minden egyes alkalommal, amikor a kártyát használod, vásárolsz vele, vagy akár csak megmutatod a barátaidnak, teszel egy lépést a zöld jövő felé. Együtt minden lehetséges!

.

Ha szeretnél a tettek mezejére lépni, vagy szeretnéd megtudni, hogyan profitálhatsz a környezetvédelemből, kattints az alábbi  gombok egyikére!

Az iCC
Egy márkajelzés, amely garantálja a környezet-tudatosságot mind a termékek, mind a szolgáltatások, mind pedig a magánfelhasználók körében. Az iCC egy generáció akik felülkerekednek a klímaváltozáson! New Generation – International Carbon Cycle. Az iCC 100% karbonsemleges termékek és szolgáltatások megmutatják a valódi változást.

mount

A BERCODE
Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere. Mára 1.100.000-nél több EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1073 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. Ez megyénként több mint 40.000, Budapesten közel 400.000 kártyatulajdonos vásárlóerejét biztosítja Elfogadó Partnereink számára.

edclogo

sales-discount_6

Amikor vásárolsz, kérdezd csak meg:
elfogadják az iCC – BERCODE logós kártyát?
QR-co2neutralcard.hu

Ingyenes Karbon Lábnyom Kalkulátor - iCC CO2NeutralCard

EnglishGermanRomaniaHungary