Miért hasznos ez a program a kereskedőknek?

Napjaink egyik közkedvelt újhulláma a kedvezménykártyák kibocsátása, de ez az eszköz sok esetben nem váltja be a hozzá fűzött reményeket, mert

– ha egy kereskedő saját kártyát bocsát ki, akkor csak a meglévő ügyfeleit tudja megszólítani, pedig a fő cél azoknak a fogyasztóknak az elérése, akik talán még soha nem jelentek meg az adott üzletben;
– ha egy vásárlói csoport kártyáját fogadja el a kereskedő, és a kedvezmények nem azonnaliak, hanem később levásárolhatók, akkor arra motiválja a vevőket, hogy ne hozzá térjenek be legközelebb, hanem elküldi őket egy másik kereskedőhöz;
– ha a vásárlói csoportban jelen vannak a multik is, akkor szinte biztos lehetek abban, hogy vevőim a „nem azonnali” kedvezményeket ott költik el – így mint kereskedő, a lehető legrosszabb döntést hozom egy ilyen rendszerhez való csatlakozással;
– ha a vásárlói előnyök pontok vagy virtuális irodákban keletkező előnyök formájában jelennek meg, akkor komolyan el kell gondolkodni, hogy kinek az érdekeit szolgálják ezek a klubok és hoznak-e új vevőket a kereskedőknek.

Az iCC – CO2 Neutral Card rendszerben az Benefit Barcode-nek köszönhetően azonnali a kedvezmény!

Kategória: Miért hasznos ez a program a kereskedőknek?
2 hozzászólás “Miért hasznos ez a program a kereskedőknek?
  1. Varga Virág szerint:

    Igen, a legfontosabb, hogy a kedvezményekkel ne a saját ügyfélkört, hanem azokat a személyek szólítsuk meg, akik még nem vásároltak nálunk. Ezzel forgalom növekedés érhető el, és az árrés tömeg növekszik.

    • co2neutralcard szerint:

      Az iCC- Benefit Barcode kártyarendszerben több mint 1.100.000 fő érhető el, megyénként átlagosan 30.000 fő, Budapesten hozzávetőleg 500.000 fő az aktív kártyabirtokosok száma. Ez a rendszer abba a szakaszba érkezett 13 éves építkezés után, amikor a kereskedők azonnal felhasználhatják forgalomnövelésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Az iCC
Egy márkajelzés, amely garantálja a környezet-tudatosságot mind a termékek, mind a szolgáltatások, mind pedig a magánfelhasználók körében. Az iCC egy generáció akik felülkerekednek a klímaváltozáson! New Generation – International Carbon Cycle. Az iCC 100% karbonsemleges termékek és szolgáltatások megmutatják a valódi változást.

mount

A BERCODE
Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere. Mára 1.100.000-nél több EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1073 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. Ez megyénként több mint 40.000, Budapesten közel 400.000 kártyatulajdonos vásárlóerejét biztosítja Elfogadó Partnereink számára.

edclogo

sales-discount_6

Amikor vásárolsz, kérdezd csak meg:
elfogadják az iCC – BERCODE logós kártyát?
QR-co2neutralcard.hu

Ingyenes Karbon Lábnyom Kalkulátor - iCC CO2NeutralCard

EnglishGermanRomaniaHungary