Válj partnerré

Érj el új fizetőképes vevőket helyben!

Az iCC ajánlata a világ első karbon-neutralizált kártyája, amellyel új vevőket szólíthatsz meg helyben forgalom utáni utólagos marketing költséggel. Bővítsd vevőköröd még ma!

Az összefoglalóból megtudhatod, hogyan hajtja a Te üzleted malmára a vizet az iCC és az Benefit Barcode partnersége.

Kártyaelfogadóként egy jól szervezett marketing gépezet tagjává válsz, mely minden erejével azon dolgozik, hogy bevételeid növekedjenek forgalomnövekedésen keresztül.

sales-discountTermékeiddel és szolgáltatásaiddal helyet foglalhatsz az Benefit Barcode által üzemeltetett Online katalógusban, mely számtalan lekérdezési lehetőséggel (földrajzi elhelyezkedés, kedvezmény mértéke, iparág, tevékenységi kör) segíti bemutatásodat, a számodra potenciális vásárlók felé. Az Online lekérdezés megjelenik valamennyi kártyakibocsájtó honlapján, ahogyan ezen a honlapon is.

A kártyával együtt hirdetheted a Benefit Barcode használhatóságát, melyet elhelyezhetsz üzleted bejáratánál, ezzel hívva fel a vevők figyelmét arra, hogy érdemes betérnie hozzád.

Nagyszerű lehetőség a 2013. október 1-én induló program, melyben több mint 180 kártyakibocsájtó szervezet kezd kommunikációt saját tagjai felé. Ezek a szervezetek mind érdekeltek abban, hogy tagjaik használják kártyáikat, mert az általuk értékesített kártyák forgalma után jutalékban részesülhetnek. Ezek sales-discount_1a szervezetek, cégek, akik a dolgozóiknak vásároltak kedvezménykártyát, médiák, újságok, kamarák, egyesületek, szakszervezetek, rajongótáboraikat összefogó művészeti, alapítványi, színházi körök lefedik Magyarország teljes területét. Ebben a programban azok a vállalkozások, kereskedők vesznek részt nagyobb eredménnyel, akik a vevők felé biztosított kedvezményen felül forgalmi jutalékot ajánlanak fel az iCC – Benefit Barcode rendszernek. Ezt a forgalmi jutalékot az iCC – Benefite Barcode a kedvezményadók népszerűsítésére fordítja célzott marketing kommunikációban és kampányokban.

Megjelenhetsz az iCC felületein, melyeken keresztül bemutathatod saját környezetvédelmi hozzájárulásodat. Mivel egy Gold Kártyát kapsz ajándékba támogatásod révén, így Te is hozzájárulsz a környezetvédelmi célokhoz 3 tonna CO2 kivonással a légtérből. Ennek megfelelően neved elismerésképpen meg fog jelenni a támogatók listájában.

sales-discount_2Kiemelt reklámot kapnak azok a partnereink, akik saját károsanyag kibocsájtásukat valamilyen módon csökkentik programjainkban való részvétellel. Ilyen program például a weboldal neutralizálás (www.website.carbonoffset.hu), az energiafelhasználás csökkentése a szolgáltatási szerződések átvizsgálása által, a LED program, a napelem program, szélgenerátor program, vagy egyéb optimalizáló programok.
Partnereink elkötelezettségét azzal honoráljuk, hogy Gold kártyáikra a nevük Ezüst színnel kerül feltüntetésre.

100%-ban karbon neutrálissá váló partnereink erőfeszítéseit azzal ismerjük el, hogy nevüket arany színnel tüntetjük fel a Gold jogosultságokat biztosító iCC kártyán.
Ebben az esetben a kártyát az egyéni környezetvédelmi tevékenység alapján fogjuk ajándékozni.

Az iCC
Egy márkajelzés, amely garantálja a környezet-tudatosságot mind a termékek, mind a szolgáltatások, mind pedig a magánfelhasználók körében. Az iCC egy generáció akik felülkerekednek a klímaváltozáson! New Generation – International Carbon Cycle. Az iCC 100% karbonsemleges termékek és szolgáltatások megmutatják a valódi változást.

mount

A BERCODE
Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere. Mára 1.100.000-nél több EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1073 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. Ez megyénként több mint 40.000, Budapesten közel 400.000 kártyatulajdonos vásárlóerejét biztosítja Elfogadó Partnereink számára.

edclogo

sales-discount_6

Amikor vásárolsz, kérdezd csak meg:
elfogadják az iCC – BERCODE logós kártyát?
QR-co2neutralcard.hu

Ingyenes Karbon Lábnyom Kalkulátor - iCC CO2NeutralCard

EnglishGermanRomaniaHungary