Admin

admin
Ezen a felületen adhatod meg banki adataidat, telefonszámodat és egyéb adataidat. Jelszavadat is itt tudod módosítani.
Ezen a helyen regisztrálhatod magad az adatbázisba. A regisztráció érvényes kártyád debitkódjával (vonalkódjával) történik.
Ezen az oldalon rögzítheted üzleteidet, mint elfogadóhelyek. Belépés a regisztráció során megadott login névvel és jelszóval történik.
Ezen a helyen aktiválhatod a jelenlétedet, belépés az admin oldalon megadott login névvel és jelszóval történik. Az aktiváláshoz nyolcasokat kell megadnod 18 db-ot a kártyaszám mezőben és 8 db-ot az összeg mezőben.

A későbbiekben a kártyás vásárlásokat kell itt rögzítened, ha manuláis adatbevitel módot választottál.

How-to-Configure-Magento-Admin-Users

Rendszergazda admin felület!
Az iCC
Egy márkajelzés, amely garantálja a környezet-tudatosságot mind a termékek, mind a szolgáltatások, mind pedig a magánfelhasználók körében. Az iCC egy generáció akik felülkerekednek a klímaváltozáson! New Generation – International Carbon Cycle. Az iCC 100% karbonsemleges termékek és szolgáltatások megmutatják a valódi változást.

mount

A BERCODE
Magyarország legnagyobb létszámú törzsvásárlói rendszere. Mára 1.100.000-nél több EDC logós kártyatulajdonos tud országosan 1073 üzletben, szolgáltatóhelyen, illetve webáruházban átlagosan 11,4 százalékkal olcsóbban vásárolni. Ez megyénként több mint 40.000, Budapesten közel 400.000 kártyatulajdonos vásárlóerejét biztosítja Elfogadó Partnereink számára.

edclogo

sales-discount_6

Amikor vásárolsz, kérdezd csak meg:
elfogadják az iCC – BERCODE logós kártyát?
QR-co2neutralcard.hu

Ingyenes Karbon Lábnyom Kalkulátor - iCC CO2NeutralCard

EnglishGermanRomaniaHungary